Καταχώρηση Επιχείρησης στο argosaronikos.gr


Καταχώρηση Επιχείρησης

στο argosaronikos.gr


Δωρεάν Καταχώρηση

Η δωρεάν καταχώρηση κάποιας επιχείρησης στον οδηγό μας, αποτελεί την απλή μορφή καταχώρησης, την οποία δικαιούνται όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις κατηγορίες του οδηγού μας (διασκέδαση, ταβέρνες, αγορά τροφίμων κλπ. πλην ξενοδοχείων που αναφέρονται παρακάτω) και φυσικά βρίσκονται σε κάποιο από τα νησιά μας, κατόπιν δικής σας ενημέρωσης, μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Η απλή καταχώρηση έχει την εξής μορφή:

Δωρεάν Καταχώρηση επιχείρησης

Αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης, το είδος της επιχείρησης (π.χ. cafe-snack bar, pool bar κλπ), η ακριβής τοποθεσία που βρίσκεται στο νησί καθώς και το τηλέφωνο. Στη δωρεάν καταχώρηση, δεν έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε φωτογραφία.

Προβεβλημένη Καταχώρηση

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος των επιχειρήσεων, τότε σας παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα, εύκολα και οικονομικά! Αρχικά θα σας παρουσιάσουμε μια προβεβλημένη επιχείρηση που ήδη απολαμβάνει τα οφέλη αυτής της δυνατότητας:

Προβεβλημένη Καταχώρηση επιχείρησης

Με τη πρώτη ματιά, φαίνεται και σε εσάς η διαφορά από την απλή καταχώρηση. Φανταστείτε ότι την ίδια διαφορά βλέπει και ο επισκέπτης του οδηγού μας!

Ας δούμε αναλυτικότερα τις διαφορές της προβεβλημένης καταχώρησης σε σχέση με την απλή.

  • Φωτογραφία, πάνω από τα στοιχεία της επιχείρησης. Δίνει άλλο χρώμα στη καταχώρηση, και τη κάνει να ξεχωρίζει μέσα από το πλήθος των "απλά" καταχωρημένων.
  • "Πινέζα" google maps πάνω δεξιά στη φωτογραφία, πάνω στην οποία κάνωντας κλικ ανοίγει χάρτης με την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησης
  • Προβολή κειμένου της επιλογής σας περίπου 20 λέξεων
  • Ενεργό link προς τη σελίδα της επιχείρησής σας ή τη σελίδα Facebook της επιχείρησης

Platinum Καταχώρηση

Platinum Καταχώρηση επιχείρησης

Αποτελεί αναμφισβήτητα τη καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή σας. Ανεξάρτητα με την αλφαβητική κατάταξη της επιχείρησής σας στον κατάλογό μας, εμείς την τοποθετούμε πρώτη, με όλα τα οφέλη της "Προβεβλημένης Καταχώρησης και επιπλέον:

  • Η καταχώρηση σας λαμβάνει το 100% του χώρου, οπότε δεξιά από αυτή δεν υπάρχουν άλλες καταχωρημένες επιχειρήσεις
  • Κάνοντας κλικ στην επωνυμία της επιχείρησης ή στην φωτογραφία μεταφέρεστε στην σελίδα της επιχείρησης όπου υπάρχει η δυνατότητα προβολής κειμένου χωρίς περιορισμό λέξεων, τιμοκαταλόγου, φωτογραφιών, χάρτη με την ακριβή τοποθεσία αλλά και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρησή σας. Επιπλέον υπάρχει φόρμα επικοινωνίας απ' όπου οι επισκέπτες του argosaronikos.gr μπορούν να επικοινωνήσουν απ' ευθείας με εσάς (το μήνυμα θα σας έρθει στο e-mail)

Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας σελίδας επιχείρησης, μπορείτε να δείτε εδώ.

Καταχώρηση Καταλυμμάτων

Όσο αφορά τα καταλύματα, προϋπόθεση για τη "Δωρεάν (απλή) καταχώρηση" είναι να υπάρχει καταχώρηση του καταλύμματος στο booking.

Η δωρεάν καταχώρηση έχει τη μορφή της "Προβεβλημένης Καταχώρησης", χωρίς ωστόσο να υπάρχουν στοιχεία της επιχείρησης σας (τηλέφωνο, website) παρά μόνο ενεργός σύνδεσμος (link) προς την σελίδα το καταλύμματός σας στη booking.

Για τις υπόλοιπες μορφές καταχώρησης (Προβεβλημένη-Platinum) ισχύει ό,τι και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, για παράδειγμα στην "Platinum Καταχώρηση" θα υπάρχει ξεχωριστή σελίδα του καταλύμματός σας, με κείμενα, φωτογραφίες, παροχές, στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail, website) και φόρμα επικοινωνίας μέσω της οποίας οι επισκέπτες του argosaronikos.gr θα μπορούν να στείλουν κατευθείαν στο e-mail σας την εκδήλωση ενδιαφέροντος για κράτηση χωρίς καμία έξτρα επιβάρυνση για εσάς.

Κόστος προβεβλημένης καταχώρησης

Το κόστος για το πρώτο έτος λειτουργίας του ανανεωμένου μας οδηγού, θα είναι εξαιρετικά χαμηλό, για να γνωριστούμε καλύτερα... και αν αναλογιστείτε τα οφέλη που θα σας προσφέρει μία προβεβλημένη καταχώρηση, τότε το κόστος μετατρέπεται σε ελάχιστο! Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε σύντομα.

Διαδικασία καταχώρησης επιχείρησης

Εάν επιθυμείτε τη καταχώρηση της επιχείρησής σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας (και της επιχείρησης) στη φόρμα, αναφέροντάς μας ποια μορφή καταχώρησης επιθυμείτε και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Developed By Argosaronikos.gr Dev's Team