Διαφημιστείτε στο argosaronikos.gr


Διαφήμιση Επιχείρησης

στο argosaronikos.gr


Σε ποιους απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε κυρίως σε ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, σε Αγκίστρι, Αίγινα, Πόρο, Σαλαμίνα, Σπέτσες, Ύδρα & Μέθανα καθότι η διαφήμισή σας θα προβληθεί σε στοχευμένο κοινό, που ενδιαφέρεται για επιχειρήσεις του Αργοσαρωνικού. Έτσι, η απόδοση των διαφημίσεων είναι και η μέγιστη για την επιχείρησή σας. Ωστόσο δεν αποκλείουμε πιθανή συνεργασία με οποιονδήποτε άλλο ιδιοκτήτη επιχείρησης ή ιστότοπου.

Σε ποιο σημείο της σελίδας μπαίνει η διαφήμισή σας

Η διαφήμισή σας τοποθετείται στα ήδη υπάρχοντα πλαίσια που γράφουν "Διαφημιστείτε εδώ" ή "Η επιχείρησή σας εδώ", πάνω από το περιεχόμενο της σελίδας, κάτω από αυτό ή στο πλάι. Ακόμα μπορεί να μπει εμβόλιμη, στο περιεχόμενο του τουριστικού οδηγού, π.χ. μεταξύ των επιχειρήσεων ή μεταξύ κειμένου-φωτογραφιών κλπ. Επιπλέον, αν έχετε κάποια άλλη πρόταση για τοποθέτηση διαφήμισης σε κάποιο άλλο σημείο της σελίδας μας, θα χαρούμε να το συζητήσουμε.

Παραδείγματα διαφήμισης

Διαφήμιση επιχείρησης Διαφήμιση επιχείρησης Διαφήμιση επιχείρησης Διαφήμιση επιχείρησης

Τι κερδίζετε τοποθετώντας τη διαφήμισή σας στη σελίδα μας

  • Χιλιάδες προβολές (βάσει στοιχείων Google Analytics)
  • Στοχευμένο κοινό, που επισκέπτεται/μένει στον Αργοσαρωνικό ή εν γένει επισκέπτες.
  • Οικονομική διαφήμιση, αν και άκρως αποτελεσματική

Διαδικασία καταχώρησης διαφήμισης

Εάν επιθυμείτε τη διαφήμιση της επιχείρησής σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας (και της επιχείρησης) στη φόρμα, αναφέροντάς μας ποια μορφή διαφήμισης επιθυμείτε και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Developed By Argosaronikos.gr Dev's Team