Πληροφορίες & Φωτογραφίες για τα Μέθανα

Μέθανα

Διαφήμιση

Μέθανα

Πληροφορίες & Φωτογραφίες

Τα Μέθανα είναι ένας προορισμός που σίγουρα μαγνητίζει τον επισκέπτη. Έχοντας την ιδιαιτερότητα να βρίσκεται πάνω σε ηφαιστειογενές έδαφος, η ομορφιά του τοπίου είναι μοναδική. Αν και δεν πρόκειται για νησί, το παραθαλάσσιο αυτό μέρος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει καθώς οι πεντακάθαρες παραλίες και οι καταγάλανοι κολπίσκοι, θα μαγέψουν και τον πιο απαιτητικό.

Η πρόσβαση στα Μέθανα, γίνεται αφενός από το λιμάνι του Πειραιά, όπως και στους λοιπούς προορισμούς του Σαρωνικού, αλλά και οδικώς μετά από οδήγηση 180 χλμ. Χαρακτηριστικά αξιοθέατα των Μεθάνων είναι τα ιαματικά λουτρά, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στα σημαντικότερα, όχι μόνο του Ελλαδικού χώρου, αλλά και παγκοσμίως. Μπορεί κανείς επίσης να επισκεφτεί, το λουτρό του Παυσανία, που βρίσκεται πάνω στην παραλία. Μία επίσκεψη για μπάνιο στο πευκόφυτο νησάκι των Αγίων Αναργύρων είναι απαραίτητη λόγω της ομορφίας του τοπίου.

Αν και δεν πρόκειται για νησί, το παραθαλάσσιο αυτό μέρος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει καθώς οι πεντακάθαρες παραλίες και οι καταγάλανοι κολπίσκοι, θα μαγέψουν και τον πιο απαιτητικό.

Πλήθος από αρχαιολογικά ευρήματα, μνημία και εκκλησίες, βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή και είναι έυκολα προσβάσιμα για να τα επισκευτεί κανείς. Μερικά από αυτά είναι η Μυκηναϊκή Ακρόπολη του Ογά, το Κάστρο του Φαβιέρου και τα ερείπια στο Θρονί. Τα καταλύματα και τα εστιατόρια είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Ειδικά το φρέσκο ψάρι και τα τοπικά γλυκίσματα θα χαράξουν στην μνήμη σας ανεξήτηλα την επίσκεψη στα Μέθανα.

Διαφήμιση

  • Η επιχείρησή σας εδώ!

Σχόλια Επισκεπτών

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση του e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί

Τα απαιτούμενα πεδία είναι με αστερίσκο *
Επιθυμώ εγγραφή στο newsletter του argosaronikos.gr

Developed By Argosaronikos.gr Dev's Team