Κτήμα Κοτζιά - Αγκίστρι

Κτήμα Κοτζιά - Μεγαλοχώρι, Αγκίστρι

Λεπτομέρειες

Κτήμα Κοτζιά - Αγκίστρι Το Κτήμα Κοτζιά βρίσκεται σε ένα μαγευτικό τοπίο στο Αγκίστρι, με θέα τη θάλασσα και τις βόρειες ακτές του νησιού.
Πρόκειται για μια έκταση 650 τ.μ., η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 500 άτομα. Ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το λιμάνι της Σκάλας (15' περπάτημα-5' με αυτοκίνητο), στο οποίο μπορείτε να φτάσετε σε μόλις 45 λεπτά ακτοπλοϊκώς, από το λιμάνι του Πειραιά.
Δώστε στην δεξίωση σας νησιώτικη αίγλη, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε με πολύωρα ταξίδια ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε μετακινήσεις. Το Αγκίστρι με τα γραφικά τοπία και τις χρυσαφένιες παραλίες θα σας δώσει αυτό που αναζητάτε.
Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, το Κτήμα Κοτζιά αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση (γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις προϊόντων κ.λ.π.). Παρέχουμε υπηρεσίες δεξίωσης υψηλού επιπέδου, σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δημιουργώντας στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.
Σε απόλυτη συνεργασία και σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες της δεξίωσής σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τόσο τη διαμόρφωση του χώρου (μπορεί να είναι είτε ανοικτός είτε κλειστός), τον στολισμό, το φαγητό όπου μπορούμε να σας προτείνουμε μεγάλη γκάμα διαφορετικών μενού για να επιλέξετε και τη μουσική, για την οποία υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ DJ και ζωντανής ορχήστρας.

Γιατί να το προτιμήσετε...

  • Μαγευτική Τοποθεσία & θέα θάλασσα
  • Παραμυθένιος χώρος για δεξίωση γάμου ή βάφτισης
  • Δυνατότητα οργάνωσης οποιασδήποτε εταιρικής εκδήλωσης ή και παιδικού πάρτυ
  • Έκταση 650 τ.μ. χωρητικότητας 500 ατόμων
  • Δυνατότητα δεξίωσης σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο
  • Άνετος χώρος στάθμευσης

Φωτογραφίες

Τοποθεσία

Επικοινωνία

Στείλτε μήνυμα στο Κτήμα Κοτζιά

Developed By Argosaronikos.gr Dev's Team