yourbusinessgr

travelbookstore-gr

yourbusinessgr

yourbusinessgrΑίγινα - Πληροφορίες & Φωτογραφίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εύκολα και γρήγορα, απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Παρατηρήσεις, υποδείξεις, αναφέρετε broken links, επιχειρήσεις που δεν υφίστανται πλέον και οτιδήποτε άλλο εσείς θέλετε. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε δικές σας φωτογραφίες από τα αγαπημένα μας νησιά και τις παραλίες τους, στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Οι περισσότερες από αυτές θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο facebook, ενώ οι καλύτερες θα διακοσμούν τα άρθρα του οδηγού μας! Είμαστε στη διάθεσή σας!

 

Διαφημιστείτε στο argosaronikos.gr

Έχετε επιχείρηση σε κάποιο από τα πανέμορφα νησιά μας; Έχετε οποιοδήποτε άλλο site; Πλέον μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαφημιστείτε στο argosaronikos.gr. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε αυτό!

 

Καταχωρήστε την επιχείρησή σας!

Εάν έχετε επιχείρηση σε κάποιο από τα αγαπημένα μας νησιά, μπορείτε να την καταχωρήσετε στον μεγαλύτερο τουριστικό οδηγό του Αργοσαρωνικού, εντελώς δωρεάν! Περισσότερες πληροφορίες, εδώ!

 

Αποδοχή όρων χρήσης

Το argosaronikos.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας. Για να δείτε το πλήρες κείμενο των όρων χρήσης, κάντε κλικ εδώ!

 

404 - Δε βρέθηκε

Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που ζητήσατε, δε βρέθηκε. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το μενού στην κορυφή της σελίδας, ώστε να μεταβείτε σε όποια κατηγορία επιθυμείτε 

 ----------------------------------------------------------------

 

404 - Νοt found  

We are sorry but the website you asked, is not found. Please use the menu at the top of the page to go to the category that you wish. 

 

 

Δωρεάν Καταχώρηση Αγγελίας

Η δωρεάν καταχώρηση αγγελίας αφορά σπίτια - μαγαζιά - επαγγελματικούς χώρους, προς ενοικίαση ή προς πώληση, τα οποία φυσικά βρίσκονται σε κάποιο από τα νησιά μας. Η καταχώρηση περιλαμβάνει μία (1) φωτογραφία, ένα μικρό τίτλο (π.χ. Διαμέρισμα 70 τ.μ.), την τοποθεσία που βρίσκεται στο νησί, τηλέφωνα επικοινωνίας και αν το ακίνητο προορίζεται για ενοικίαση ή για πώληση. Δείτε το παράδειγμα που ακολουθεί:

 

classified

 

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας, στείλτε μας τα παραπάνω στοιχεία, καθώς και τη φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε κυρίως σε ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, σε Αγκίστρι, Αίγινα, Πόρο, Σαλαμίνα, Σπέτσες & Ύδρα, καθότι το κοινό της σελίδας μας, ενδιαφέρεται εκ των πραγμάτων για τέτοιου είδους διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να είναι και η απόδοση τους μεγαλύτερη. Ωστόσο δεν αποκλείουμε πιθανή συνεργασία με οποιονδήποτε άλλο ιδιοκτήτη επιχείρησης ή ιστότοπου.

 

Σε ποιο σημείο της σελίδας μπαίνει η διαφήμισή σας

Η διαφήμισή σας τοποθετείται στα ήδη υπάρχοντα πλαίσια που γράφουν "Διαφημιστείτε εδώ" ή "Η επιχείρησή σας εδώ", πάνω από το περιεχόμενο της σελίδας ή κάτω από αυτό. Ακόμα μπορεί να μπει εμβόλιμη, στο περιεχόμενο του τουριστικού οδηγού, π.χ. μεταξύ των επιχειρήσεων ή μεταξύ κειμένου-φωτογραφιών κλπ. Δείτε παρακάτω τα σημεία.

 

Διαφήμιση πάνω από το περιεχόμενο

ad-top-thumb

 

  

 

Διαφήμιση κάτω από το περιεχόμενο

ad-bottom-thumb

 

 

 

Εμβόλιμη στο περιεχόμενο

ad-emvolimi-thumb

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας

 

Δωρεάν Καταχώρηση

Η δωρεάν καταχώρηση κάποιας επιχείρησης στον οδηγό μας, αποτελεί την απλή μορφή καταχώρησης, την οποία δικαιούνται όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις κατηγορίες του οδηγού μας (διαμονή, διασκέδαση κλπ.) και φυσικά βρίσκονται σε κάποιο από τα νησιά μας, κατόπιν δικής σας ενημέρωσης, μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Η απλή καταχώρηση έχει την εξής μορφή:

 free-business-registration

 

 

Αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης, το είδος της επιχείρησης (π.χ. ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέρια κλπ), η ακριβής τοποθεσία που βρίσκεται στο νησί καθώς και το τηλέφωνο. Στη δωρεάν καταχώρηση, δεν έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε φωτογραφία στο χώρο όπου αναγράφεται "Μη διαθέσιμη Φωτογραφία"

 

 

Προβεβλημένη καταχώρηση

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος των επιχειρήσεων, τότε σας παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα, εύκολα και οικονομικά! Αρχικά θα σας παρουσιάσουμε μια προβεβλημένη επιχείρηση που ήδη απολαμβάνει τα οφέλη αυτής της δυνατότητας:

 

promoted-registration

 

Με τη πρώτη ματιά, φαίνεται και σε εσάς η διαφορά από την απλή καταχώρηση. Φανταστείτε ότι την ίδια διαφορά βλέπει και ο επισκέπτης του οδηγού μας!
Ας δούμε αναλυτικότερα τις διαφορές της προβεβλημένης καταχώρησης σε σχέση με την απλή.

♦ Φωτογραφία, αριστερά από τα στοιχεία της επιχείρησης. Δίνει άλλο χρώμα στη καταχώρηση, και τη κάνει να ξεχωρίζει μέσα από το πλήθως των "απλά" καταχωρημένων.

♦ Εικονίδια που απεικονίζουν τις παροχές τις επιχείρησης.

♦ Όταν ο επισκέπτης κάνει κλικ στο "Δείτε περισσότερες πληροφορίες" θα μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρησή σας, κάποιο κείμενο το οποίο εσείς θα μας στείλετε, και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες. Δείτε το παράδειγμα που ακολουθεί:

 

promoted-example

 

Extra προβεβλημένη καταχώρηση

Αποτελεί αναμφισβήτητα τη καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή σας. Ανεξάρτητα με την αλφαβητική κατάταξη της επιχείρησής σας στον κατάλογό μας, εμείς την τοποθετούμε πρώτη. Το όφελος είναι τεράστιο και δε χρήζει περαιτέρω σχολιασμού!
*Εάν έχει καταχωρηθεί άλλη επιχείρηση σαν "Extra Προβεβλημένη", μπορούμε να τοποθετήσουμε τη δική σας, ακριβώς κάτω από αυτή, φυσικά σε χαμηλότερη τιμή.Κόστος προβεβλημένης καταχώρησης

Το κόστος για το πρώτο έτος λειτουργίας του οδηγού μας, θα είναι εξαιρετικά χαμηλό, για να γνωριστούμε καλύτερα... και αν αναλογιστείτε τα οφέλη που θα σας προσφέρει μία προβεβλημένη καταχώρηση, τότε το κόστος μετατρέπεται σε ελάχιστο! Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε σύντομα.

 

 Διαδικασία καταχώρησης επιχείρησης

Εάν επιθυμείτε τη καταχώρηση της επιχείρησής σας, στείλτε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, την επωνυμία της επιχείρησης, το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση e-mail της επιχείρησης, τον αριθμό του τηλεφώνου της επιχείρησης, και ακριβώς από κάτω στο πεδίο "Σχόλια", μπορείτε να προσθέσετε ό,τι άλλο θέλετε όπως και να μας εκφράσετε κάποια πιθανή σας απορία!
Εάν πρόκειται για προβεβλημένη καταχώρηση θα πρέπει να μας στείλετε τις φωτογραφίες και τα κείμενα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

♦ Ο επισκέπτης - χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου argosaronikos.gr οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.
♦ Τα δημοσιευμένα άρθρα, οι εικόνες και οι χάρτες προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
♦ Είναι δυνατή η αντιγραφή ή εκτύπωση δεδομένων καταχωρημένων στην ιστοσελίδα για προσωπική χρήση.
♦ Το argosaronikos.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων-hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.
♦ Η καταχώρηση των στοιχείων των επιχειρήσεων που διαφημίζονται γίνεται με επιμέλεια του χειριστή του δικτυακού τόπου και υπάρχει συνεχής έλεγχος για την ενημέρωση των στοιχείων. Το argosaronikos.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αλλαγές, ελλιπείς ή εσφαλμένες καταχωρήσεις των επιχειρήσεων. Είναι δε δυνατή η επικοινωνία με το διαχειριστή του δικτυακού τόπου για τη διόρθωση των καταχωρήσεων.
♦ Αν επιχείρηση που είναι καταχωρημένη στο δικτυακό τόπο προβάλλει οποιαδήποτε αντίρρηση για την προβολή της από αυτό, θα εξαιρείται.
♦ Οι καταχωρημένοι χάρτες του δικτυακού τόπου έχουν αμιγώς συμβουλευτικό χαρακτήρα. Δρόμοι, διαδρομές, παραλίες, πόλεις, χωριά αναγράφονται στους χάρτες κατά προσέγγιση.
♦ Είναι δυνατή η επικοινωνία του χρήστη με το διαχειριστή του δικτυακού τόπου για οποιαδήποτε ερώτηση, πληροφορία ή διευκρίνιση. Η επικοινωνία πρέπει να συνάδει με τους κανόνες της ευπρέπειας και των χρηστών ηθών. Οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, θα διώκεται ποινικά.
♦ Το argosaronikos.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
♦ Το argosaronikos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει, διακόπτει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του διαδικτυακού τόπου. Οι δε χρήστες - επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση - επίσκεψη του διαδικτυακού μας τόπου.
♦ Το argosaronikos.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού του τόπου, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.
♦ Η χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ'αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του argosaronikos.gr.
♦ Το argosaronikos.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
(+30) 210 3816555, (+30) 6932618706
fax: (+30) 210 3816555
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Url: http://www.alavanos.gr/


*Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας

 

Αργοσαρωνικός - Argosaronikos.gr

Ο Αργοσαρωνικός απέκτησε ένα νέο τουριστικό οδηγό. Καλωσήρθατε στο argosaronikos.gr. Σκοπός μας να σας διευκολύνουμε στο να οργανώσετε τις διακοπές σας και να αποφύγετε τη σπατάλη του πολύτιμου χρόνου σας. Απλά επιλέγετε τον προορισμό σας και στη συνέχεια, αυτό που σας ενδιαφέρει. Όλες οι επιχειρήσεις των νησιών μας συγκεντρωμένες σε μία λίστα, ανάλογα με τη κατηγορία στην οποία ανήκουν, με τηλέφωνο, e-mail καθώς και διεύθυνση του ιστότοπου της επιχείρησης εάν υπάρχει. Έτσι δεν αναλώνετε το χρόνο σας σε δεκάδες site που σας βομβαρδίζουν από πληροφορίες, πολλές φορές ανούσιες, με αποτέλεσμα να ξεφεύγετε από τον αρχικό σας σκοπό...

Εάν κρίνετε ότι αξίζει να διαδωθεί η δουλειά μας, μη ξεχάσετε να κάνετε "Like" στη σελίδα μας στο facebook "Νησιά Αργοσαρωνικού - Argosaronic Islands, Greece"

 

3

2

1

2

3

1